Massor med råd när du ska köpa ett hus


Hyra Hus i Bromma

Hyra Hus i Bromma

Det finns totalt 9 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Bromma och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Bromma och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Bromma och i Stockholms län finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Bromma genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Bromma

Barnens Hus

Fredsforsstigen 22-24

168 66 Bromma

Socialdemokraternas Hus AB

Mariehällsvägen 36

168 65 Bromma

Svenska Hus i Stockholm AB

Ranhammarsvägen 20

168 67 Bromma

Svenska Mäklarhuset Bromma

Gustavslundsvägen 167

167 51 Bromma

Barnens Hus Bromma

Voltavägen 17

168 69 Bromma


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Bromma

Svensk Fastighetsförmedling

Drottningholmsvägen 334

168 73 Bromma

Hildurs Hus AB

Ekbacksvägen 2

168 69 Bromma

Hus Jean Jaques

Bällstavägen 251

168 53 Bromma

Värsåsvillan AB

Ulvsundavägen 46

167 33 Bromma