Massor med råd när du ska köpa ett hus


Hyra Hus i Visby

Hyra Hus i Visby

Det finns totalt 8 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Visby och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Visby och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Visby och i Gotland finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Visby genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Visby

E-Hus AB

Byrumsgatan 6

621 58 Visby

Eksjöhus

Skarphällsgatan 10

621 41 Visby

Johan Målares Hus AB

Ryska Gränd 22

621 56 Visby

Arriba Byggnads AB

Hantverksgatan 7

621 41 Visby

Gotlands Hus-Service AB

Styrmansgatan 469

621 50 Visby


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Visby

Gotlands Hus och Hem HB

Stora Torget 7

621 56 Visby

Follingbo Folkets Hus, Föreningen

Follingbo Klinte

621 91 Visby

AB Schübergs Gräv & Schakt

Vall Kulstäde

621 93 Visby