Massor med råd när du ska köpa ett hus


Att hyra ett hus under några dagar

Hyr hus några dagar

Det finns flera anledningar till att man vill hyra ett hus, ett vandrarhem eller en herrgård en eller ett par dagar. Några av orsakerna till att hyra ett hus eller fastighet med mycket boende kan vara:

  • Under ett bröllop kan det vara väldigt trevlig om gästerna stannar kvar under natten så att man kan träffa den även på morgonen.
  • När arbetsplatsen eller projektet ska ha en kick-off är det både avkopplande och en möjlighet att komma närmare varandra att hyra en herrgård eller ett vandrarhem helt för sig själva.
  • När någon i släkten fyller år jämt och vill bjuda både vänner och släktningar på födelsedagskalaset kan det behövs både mycket utrymme för festen men även mycket plats för tillresta. På sommaren är det ofta billigare att hyra en konferensanläggning eller ett herrgård eftersom då är antalet företagsgäster mycket begränsat. Ett annat billigt alternativ är att hyra ett helt vandrarhem för sig själva.
  • Idrottsföreningen vill skapa en bättre sammanhållning i fotbollslaget eller ha en ledarutbildning kan det finns många prisvärda vandrarhem eller herrgårdar att söka sig till.


Hyra hus i dagar

Hitta hus att hyra några dagar

För att hitta ett hus eller en lokala att hyra är det bästa sättet att ringa runt till de större husen som hyrs ut, herrgårdar, vandrarhem eller slott som finns i närheten. Det viktigt är att ni är ute i god tid om ni vill ha hela fastigheten för en själva, gärna minst 4 månader i förväg.