Massor med råd när du ska köpa ett hus
Hyra Hus i Luleå

Hyra Hus i Luleå

Det finns totalt 10 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Luleå och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Luleå och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Luleå och i Norrbotten finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Luleå genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Luleå

Isakssons Bygg AB

Kvartermästargatan 19

LB Hus AB

Svartöbrinken 1L

Engströms Byggprodukter

Metsundsvägen 143

Robert's Coffee Kulturens Hus

Skeppsbrogatan 17

Hälsans Hus

Repslagargatan 2


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Luleå

Folkets Hus Ripan,

Varvsgatan 39

SmålandsVilla AB

Nygatan 5

Teknikens Hus

Teknikens Hus Väg 2

Nordbergs Trä

Hollsvattnet 240

Ungdomens Hus

Nygatan 12