Massor med råd när du ska köpa ett hus


Hyra Hus i Lund

Hyra Hus i Lund

Det finns totalt 7 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Lund och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Lund och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Lund och i Skåne finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Lund genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Lund

Stenhus i Lund AB

Traktorvägen 17

226 60 Lund

Folkets Hus i Lund

Kiliansgatan 13

223 50 Lund

Hus i Lund fastighetsförmedling

Lilla Fiskaregatan 23

222 22 Lund

Montessoriförskolan Barnens Hus

Winstrupsgatan 3

222 22 Lund

Akademiska Hus Syd AB

Ole Römers Väg 2

223 63 Lund


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Lund

Hälsans Hus

Mårtenstorget 6

223 51 Lund

Vänskapens Hus

Bredgatan 19

222 21 Lund