Massor med råd när du ska köpa ett hus


Hyra Hus - Agnetas Hus & Hem Fastighets

Hyra Hus av Agnetas Hus & Hem Fastighets i Täby

Agnetas Hus & Hem Fastighets är en av totalt 9 företag av vilka ni kan hyra hus, låta bygga ett hus eller hyra parkeringsplats i Täby men det kan finnas fler som hyr ut sitt hus. Både stilen på huset som hyrs ut och kostnaden för att hyra huset eller villan skiljer och därför kan det vara bra att jämföra med andra som hus som är ute för uthyrning i på orter i närheten av Täby i Stockholms län.


Innan du kontaktar någon för att hyra att hus bör du ha en idé om vilken typ av hus du vill hyra och i vilket område huset eller parkeringsplatsen bör ligga, ska de vara en enslig stuga på landet eller en villa så centralt som möjligt. Mer detaljer om att hyra hus och vilka hus som är tillgängliga kan du hitta genom att besöka Agnetas Hus & Hem Fastighets eller liknande företags hemsidor. Då det finns många som hyr ut sitt hus privat i eller nära Täby kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ hos några många husuthyrare men du bör definitivt kontakta Agnetas Hus & Hem Fastighets först om du vill låna ett hus till dig eller hyra en plats för din bil.
Enklast kan du komma i kontakt med Agnetas Hus & Hem Fastighets för att se om de har huset ni vill hyra är enligt nedan:


Agnetas Hus & Hem Fastighets

Slottsvägen 3

183 52 Täby

070-768 68 16