Massor med råd när du ska köpa ett hus
Hyra Hus i Skellefteå

Hyra Hus i Skellefteå

Det finns totalt 8 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Skellefteå och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Skellefteå och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Skellefteå och i Västerbotten finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Skellefteå genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Skellefteå

Riksbygg Brf Ske-Å Hus Nr 11

Lasarettsvägen 33C

Vendato Försäljning AB

Östra Nygatan 104

Guldstadens Timmerhus

Granvägen 14

Barnens Hus Skellefteå

Varugatan 11

PP Bygg AB/Crawford Center

Nålvägen 4


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Skellefteå

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Skeppargatan 10

Lindgrens Bygg & Snickeri AB

Östra Falmark 64

Norrlands Byggmontage AB

Brogatan 43