Massor med råd när du ska köpa ett hus


Hyra Hus i Sundsvall

Hyra Hus i Sundsvall

Det finns totalt 9 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Sundsvall och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Sundsvall och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Sundsvall och i Västernorrland finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Sundsvall genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Sundsvall

Norrlands Hus & Markservice AB

Linköpingsvägen 7

857 31 Sundsvall

Folkets Hus Skönsberg

Medborgargatan 35

856 30 Sundsvall

Bygg & Fuktteknik i Sundsvall AB

Lysekilsvägen 80

857 33 Sundsvall

Smålandsvillan AB

Montörvägen 7

853 50 Sundsvall

Hus & Nyproduktion i Sundsvall

Kolvägen 6

852 29 Sundsvall


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Sundsvall

Bildens Hus

Magasinsgatan 12

852 34 Sundsvall

Kyrkans Hus

Floragatan 4

852 37 Sundsvall

Stockviks Folkets Hus Kusten

Syntésvägen 4

854 67 Sundsvall

Folkets Hus

Esplanaden 29

852 36 Sundsvall