Massor med råd när du ska köpa ett hus
Hyra Hus i Kungälv

Hyra Hus i Kungälv

Det finns totalt 6 företag som ni kan vända er till när ni vill hyra hus, hyra villa, köpa ett hus eller hyra en P-plats i Kungälv och flera av dessa företag har mer än ett hus eller objekt som de hyr ut. Ofta kan det vara svårt att hitta det optimala huset att hyra i Kungälv och till en låg kostnad. Det är bra om någon man känner som ska hyra ut sitt hus under längre eller kortare tid eftersom då går det ofta att hitta bra hyresobjekt billigare. Man kan också jämföra de olika husen som hyrs ut på nätet.


Då det i Kungälv och i Västra Götaland finns många hus att hyra är det bra att titta på flera av husen och parkeringsplatserna för att se om det är något som passar. Då du ringer till någon som hyr ut huset eller husen bör du dels veta vad du vill ha och ska fråga om men också förklara hur skötsam och intresserad du är att ta hand om och hjälpa till med underhållet av huset. Detta gör ofta att du får hyra istället för mindre intresserade personer. Bäst information kan du få om de olika lediga husen att hyra genom att besöka olika hemsidorna för de som hyr ut hus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon som hyr ut hus och/eller parkering i Kungälv genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla hus att hyra i Kungälv

Mimers Hus

Trollhättevägen 16

Mimers Hus

Trollhättevägen 4

A-Hus AB

Svarvaregatan 17

HITAB, Hus & Industri Teknik Svenska AB

Kvarngatan 6

Ekeforshus AB

Gymnasiegatan 6


Fler möligheter till att hyra hus elelr villa i Kungälv

Svensk Fastighetsförmedling

Gymnasiegatan 4